Coaching

We hebben ervaren coaches in huis die (zowel individueel als in teams) kunnen coachen op verschillende thema’s die er kunnen spelen.

Wij hebben professionele coaches in huis die zowel individueel als in teamverband kunnen coachen. Met jarenlange ervaring in het vak zijn onze coaches in staat om snel de kern van de coachvraag te achterhalen, samen een mooi ontwikkelingsplan te ontwerpen en daarmee positieve resultaten te behalen.

Onze coaches zijn gedreven, betrokken en hebben een uitgesproken passie voor het begeleiden van individuen en teams. Bij ons ben je verzekerd van een professionele aanpak en een coachtraject op maat.

Persoonlijke coaching  

Stel je voor hoe geweldig het zou zijn om uitdagende taken met gemak aan te nemen, obstakels te overwinnen, hoe moeilijk ook, en nieuwe hoogten van succes te bereiken met minder stress!

Laat ons je helpen dit te realiseren.

Onze coaches hebben een schat aan kennis en expertise op het gebied van persoonlijke groei, stresspreventie en vitaliteit en kunnen je helpen een strategie te vinden die voor jou werkt. Met hun hulp kan je de controle over jouw leven nemen en de vaardigheden ontwikkelen die nodig zijn om je doelen te bereiken, positiever in het leven te staan en/of meer werkgeluk te creëren.

Wij geloven dat onze coaches jou kunnen voorzien van de ondersteuning die je nodig hebt om jouw persoonlijke en professionele doelen te bereiken.

Teamcoaching

In gesprek met het management en het team gaan we op zoek naar dé coachvraag die jouw team helpt succesvoller te worden op het desbetreffende thema. Of het nu gaat om het oplossen van onderhuidse geschillen, het vergroten van vertrouwen, het volwassener maken van een team of verhogen van het werkplezier: onze coaches zijn er om te helpen. Wij garanderen dat onze coaching altijd resulteert in een positief eindresultaat. Wij coachen een team bij het aanpakken van serieuze thema’s op een inspirerende, luchtige, leuke en soms confronterende manier.

 

De voordelen en opbrengsten
van teamcoaching

+
Meer werkplezier

+
Betere teamprestaties

+
Wederzijds begrip tussen teamleden

+
Meer veiligheid en respect

+
Verbeterde communicatie en samenwerking

+
Heldere focus op teamdoelen en meer ‘eigenaarschap’

+
Heldere afspraken over ’teamregels’ (hoe gaan wij met elkaar om)

+
Effectievere teamvergaderingen/meetings

Bekijk meer...

Training: Mentale Kracht

Mentale kracht

TROEF heeft hiervoor drie basisprogramma's ontwikkeld: MK in je DNA, in één dag in je kracht en BOOST-sessies.

Training: Teamontwikkeling

Teamontwikkeling

Het verbeteren van onderling vertrouwen, verbinding, communicatie, samenwerking en prestaties binnen het team.

Training Sterker Inkopen door TROEF Training & Advies

Sterker inkopen

Uniek trainingsprogramma dat speciaal ontwikkeld is voor professionals in het inkoopvak.

Training: Duurzame Inzetbaarheid

DUURZAME INZETBAARHEID

Organisaties helpen in het creëren van zelfleiderschap en het vergroten van werkplezier, groei en vitaliteit bij werknemers.

Training: Coaching

Coaching

We hebben ervaren coaches in huis die (zowel individueel als in teams) kunnen coachen op verschillende thema’s die er kunnen spelen.

Training Sterker Inkopen door TROEF Training & Advies

Sterker inkopen

Uniek trainingsprogramma dat speciaal ontwikkeld is voor professionals in het inkoopvak.