Over TROEF

Wij geloven dat mentale kracht dé TROEF is die jij kan inzetten en die maakt of jij de successen bereikt, zowel op werk als thuis.

Het Team

Bij TROEF Training & Advies komen kennis en ervaring op het gebied van mentale kracht samen. Onze trainers en coaches hebben getraind en gecoacht bij tientallen organisaties zoals politie, defensie, hogescholen en banken.

Ons netwerk is groot, waardoor we gemakkelijk specifieke kennis en ervaring in huis halen om op maat gemaakte mentale krachtprogramma’s te creëren voor zowel individuen als teams. Het is onze missie om mensen in staat te stellen balans, voldoening en plezier te vinden in zowel hun professionele als persoonlijke leven door de kunst van mentale kracht te beheersen.

Onze (vitaal) coaches zijn daarnaast ook opleid tot beweging/sport instructeur en kunnen in het kader van duurzame inzetbaarheid of teambuilding ook bootcampsessies geven. 

Uiteraard is er aandacht voor alle niveaus qua fitheid, dus ook zonder sportervaring kan je al meedoen! Onze ervaring is dat het toevoegen van een sportmoment, bijvoorbeeld tijdens een teamontwikkeling dag, ontzettend leuk wordt ontvangen!

Ons aanbod

TROEF is een aanbieder van training, advies en coaching op het gebied van mentale kracht. Bij TROEF laten wij je kennismaken met essentiële mentale vaardigheden die je helpen op een effectieve manier met stress, veranderingen en weerstand om te gaan. Wij geloven dat mentale kracht dé TROEF is die jij kan inzetten en die maakt of jij de successen bereikt, zowel op werk als thuis.

Wij helpen organisaties om sterke medewerkers te ontwikkelen die in staat zijn om op een positieve manier om te gaan met spanning en druk, wat resulteert in verbeterde prestaties en een hogere werktevredenheid.

Onze opdrachtgevers

Wij werken al meerdere jaren voor diverse organisaties door heel het land. 

Definitie:
TROEF

(de: v(m); meervoud; troeven)
Iets wat een speciale betekenis of extra waarde heeft.