Mentale Kracht

TROEF Training & Advies heeft drie basisprogramma’s ontwikkeld binnen het thema Mentale Kracht.

Kies hieronder jouw basisprogramma:

MK IN JE DNA

Bij TROEF geloven we dat een sterke mentale toestand de sleutel is tot succes in elke job. Daarom hebben we ‘MK in je DNA’ gecreëerd. Een innovatief mentale kracht trainingsprogramma dat ontworpen is om werknemers te helpen om op een effectieve manier om te gaan met spanning en druk op het werk.

Binnen ‘MK in je DNA’ bieden de trainers en coaches ook persoonlijk advies en begeleiding, afgestemd op de behoeften van elk individu, om de best mogelijke resultaten te garanderen. Met hun kennis en expertise helpen onze trainers deelnemers om specifieke vaardigheden te ontwikkelen die hen in staat stellen om hun volledige potentieel te benutten, betere resultaten te behalen en meer werkplezier te ervaren.

Het is het meest uitgebreide programma dat een duur heeft van 6 maanden tot 1 jaar. Door medewerkers regelmatig te inspireren en aan te zetten tot het trainen van de mentale vaardigheden, zorg je ervoor dat mentale kracht echt in het DNA komt en dat het inzetten van mentale kracht bij stressvolle situaties een automatisme gaat worden.

Binnen dit uitgebreide programma komen de deelnemers 3 tot 5 trainingsdagen bijeen, worden er boost-sessies georganiseerd, intervisie momenten begeleid en wordt er door middel van coaching ook extra aandacht gegeven aan de individu. Neem gerust contact met ons op voor een uitgebreide toelichting op het programma.

ENERGIEMANAGEMENT; IN ÉÉN DAG IN JE KRACHT.

Energie is de basis van het leven.

Als je grip hebt op hoe je meer energie kunt produceren, dan kun je veel meer van betekenis zijn én meer genieten. Wij leren onze deelnemers welke systemen belangrijk zijn voor de energieproductie en behandelen hierin het mentale en fysieke welzijn van de mens.

>> Voor het mentale welzijn leren wij onze deelnemers in één dag hoe ze anders kunnen kijken naar zichzelf, hun omgeving en hun weerbaarheid. De mentale vaardigheden die op deze dag aan bod komen zijn stressmanagement, focussen, gedachtencontrole en het stellen van doelen.

>> Voor het fysieke welzijn behandelen we de thema’s voeding, beweging en slaap. Gedurende de dag zullen er ook voldoende energizers voorbijkomen die ter inspiratie dienen om in je eigen leven toe te passen.

Afhankelijk van waar de behoefte ligt in de groep of bij de organisatie, zal er kort of lang aandacht worden besteed aan bovenstaande deelonderwerpen.

BOOST-SESSIES

Wil jij met je team in korte tijd meer mentale kracht opbouwen? Dan zijn boost-sessies de perfecte uitkomst! Deze sessies zijn gericht op een specifiek thema binnen mentale kracht en bieden praktische tools en technieken die je meteen kunt toepassen. De sessies zijn zo ontworpen dat je in korte tijd een grote vooruitgang kunt boeken in je persoonlijke ontwikkeling op het gebied van mentale kracht. Omdat de boost-sessies kort en krachtig zijn, zijn ze ideaal om in te plannen met een drukke agenda.

Thema’s als het leren loslaten van negatieve gedachten, het versterken van je zelfvertrouwen of focus en energiemanagement zorgen ervoor dat je beter in staat bent om stressvolle situaties het hoofd te bieden en geven tegelijkertijd een boost aan je mentale kracht.

Bekijk meer...

Training: Mentale Kracht

Mentale kracht

TROEF heeft hiervoor drie basisprogramma's ontwikkeld: MK in je DNA, in één dag in je kracht en BOOST-sessies.

Training: Teamontwikkeling

Teamontwikkeling

Het verbeteren van onderling vertrouwen, verbinding, communicatie, samenwerking en prestaties binnen het team.

Training Sterker Inkopen door TROEF Training & Advies

Sterker inkopen

Uniek trainingsprogramma dat speciaal ontwikkeld is voor professionals in het inkoopvak.

Training: Duurzame Inzetbaarheid

DUURZAME INZETBAARHEID

Organisaties helpen in het creëren van zelfleiderschap en het vergroten van werkplezier, groei en vitaliteit bij werknemers.

Training: Coaching

Coaching

We hebben ervaren coaches in huis die (zowel individueel als in teams) kunnen coachen op verschillende thema’s die er kunnen spelen.

Training Sterker Inkopen door TROEF Training & Advies

Sterker inkopen

Uniek trainingsprogramma dat speciaal ontwikkeld is voor professionals in het inkoopvak.

Maatwerk

Ben je op zoek naar een training of workshop om de mentale kracht of weerbaarheid van jezelf of je team te vergroten, maar sluiten bovenstaande programma’s niet geheel aan bij jouw specifieke eisen en wensen? Geen nood! Samen bespreken we de mogelijkheden en komen we tot een passend resultaat dat aansluit bij de specifieke behoeften van jou of je team.