Het team

Bij TROEF Training & Advies komen kennis en ervaring op het gebied van mentale kracht samen. Onze trainers en coaches hebben getraind en gecoacht bij verschillende organisaties zoals politie, defensie, hogescholen en banken.

Ons Team

Ons netwerk is groot, waardoor we gemakkelijk specifieke kennis en ervaring in huis halen om op maat gemaakte mentale krachtprogramma’s te creëren voor zowel individuen als teams. Het is onze missie om mensen in staat te stellen balans, voldoening en plezier te vinden in zowel hun professionele als persoonlijke leven door de kunst van mentale kracht te beheersen.

Onze (vitaal) coaches zijn daarnaast ook opgeleid tot beweging/sport instructeur en kunnen in het kader van duurzame inzetbaarheid of teambuilding ook bootcampsessies geven. Uiteraard is er aandacht voor alle niveaus qua fitheid, dus ook zonder sportervaring kan je al meedoen! Onze ervaring is dat het toevoegen van een sportmoment, bijvoorbeeld tijdens een teamontwikkeling dag, ontzettend leuk wordt ontvangen!

Startte haar carrière als tactisch inkoper bij de Politie, maar maakte in 2019 de switch naar het investeren in mensen in plaats van producten en diensten. Haar passie ligt bij het geven van trainingen aan groepen mensen. Met name de interactie met de groep en het ontstaan van boeiende gesprekken en de persoonlijke ontwikkeling bij de deelnemers, maakt dat ze het staan voor een groep iedere dag weer als een feestje mag ervaren.

Iris is sprankelend en puur, vol energie en kracht en is positief ingesteld. Iris is verbindend in haar communicatie en kan anderen enthousiasmeren. Dit komt onder andere door de open houding die zij heeft. Iris ontvangt een groep altijd met oprechte aandacht en belangstelling, stelt zichzelf kwetsbaar op en altijd met een glimlach en een fijne dosis energie en humor.

Naast het geven van trainingen krijgt ze energie van het ontwikkelen van trainingsprogramma’s, welke op basis van gesprekken met de klant, haar creativiteit en enthousiasme tot stand komen.

In coachgesprekken doorziet ze in no time waar het écht over gaat en zal dat altijd eerlijk met je delen. Met een prettige mix van directheid en compassie, waardoor het je altijd verder brengt. Vol humor en nieuwsgierigheid bovendien en met een open vizier.

Het Team van TROEF: Iris

Mariëlle Kooijman - Spelbos

Trainer & coach

Enthousiasmerend, motiverend en doelgericht zijn woorden die Mariëlle typeren. Ze stimuleert individuen en teams om hun doelen helder te definiëren en biedt begeleiding en ondersteuning om deze doelen te bereiken.
Met haar jarenlange ervaring als o.a. HR-professional en (team)coach heeft ze de expertise ontwikkeld om de dynamiek binnen het individu, teams & organisaties te analyseren en te begrijpen. Ze gelooft in het belang van persoonlijke ontwikkeling en creëert een veilige en ondersteunende omgeving waarin ruimte is voor inzicht, bewustwording en groei. Ze heeft een sterk inlevingsvermogen, weet snel een vertrouwensband op te bouwen en met haar doortastende wijze van vragen stellen tot de kern te komen. Open communicatie, onderling begrip en gezamenlijk leren moedigt ze aan. Daarbij schuwt ze de roze olifant in de kamer of wat er onderwater speelt niet. Ze weet daarmee daadwerkelijk beweging te creëren.
Daarnaast heeft ze diverse opleidingen gevolgd binnen het coach vak. Dit gecombineerd met haar expertise in Sociale Psychologie, HR-management en teamcoaching is Mariëlle de ideale partner als je streeft naar positieve verandering en groei. Ze is gepassioneerd, toegewijd en klaar om individuen, teams en organisaties te helpen bij het bereiken van hun volledige potentieel.

Mariëlle trainer van TROEF Training & Advies

Nikita Rijken

Trainer & coach

Nikita is een leefstijl avonturier en vanuit haar nieuwsgierigheid in staat om haar eigen waarheid te vinden in nieuwe kennis op het gebied van mindset, zingeving en vitaliteit. Ze krijgt het meeste energie in het doorgeven van kennis en deelnemers in een staat te brengen van meer bewustzijn over eigen handelen, gedachten en gevoel. Om vanuit deze bewustwording concrete acties en (nieuw te leren) vaardigheden te koppelen die passen bij de individu en/of het team. Ze vraagt door naar de kern en brengt een goeie balans van rust en energie over tijdens het geven van trainingen. De vaardigheden en opleidingen die Nikita allemaal in haar rugzak heeft zijn o.a. Leefstijl en Vitaalcoach, NLP, ‘meer dan coach’ opleiding, systemisch coachen en organisatie-opstellingen. Daarnaast heeft ze verdiepingstrainingen gehad op het gebied van het voeren van waardevolle gesprekken, gedachten controle, hartcoherentie, aandacht en concentratie.

Het Team van TROEF: Nikita & Iris

Michiel Blits

Trainer & coach

Michiel startte zijn carrière in de (vecht)sport en heeft jaren ervaring opgedaan binnen justitie en politie op het gebied van gedrag en fysieke en mentale weerbaarheid. Lesgeven, trainen en coachen geven hem veel plezier en energie, daarom doet hij dit al ruim 35 jaar.
Michiel is een ervaren en ontspannen trainer en mental-coach. Hij heeft zijn eigen stijl ontwikkeld, waarbij interactie met een groep, in het hier en nu, centraal staat. Met heel veel humor, creativiteit en het gebruik van metaforen bezorgt hij onverwachte diepgang en vaak een nog groter inzicht.
In zijn werk staan niet de slimme methodieken centraal, maar gaat het over de deelnemers. Met zijn doortastende aanpak, respect voor de ander en vragen die uitnodigen tot nadenken, creëert Michiel een veilige sfeer. Hierdoor voelen deelnemers zich al snel ontspannen tijdens zijn trainingen.
Michiel gelooft dat goede zelfzorg, zorg voor je team en plezier hebben in wat je doet, aan de basis staan om duurzaam te kunnen presteren en je verder te ontwikkelen. Het is belangrijk dat je soms je “egoïstische gen” aanzet.

Het coachen van mensen doet Michiel het liefst in het bos, tussen de herten en de koningspaarden. Dit doet hij door middel van boksen en ACT (Acceptence&Commitment Therapy). Verder is Michiel leefstijl en vitaal coach en trainer in functioneel bewegen en mentale trainingen.

Michiel trainer van TROEF Training & Advies

Troef van ’t Fr. triomph,

uit ’t Lat. Triumphus
Zege, overwinning